L´Adventure Musicale 2018 sponsoring

Geachte Heer/Mevrouw, 

Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth is sinds jaar en dag een begrip in Puth en omstreken en staat bekend om haar uitstekende kwaliteit van musiceren. Om muziek van hoogstaand niveau toegankelijker te maken bij een breed publiek is de fanfare een vijftal jaren geleden begonnen met het organiseren van haar L’Adventure Musicale Concert, letterlijk een muzikaal avontuur voor toeschouwer en muzikant. Middels dit concert zorgt de fanfare voor een verbindende factor tussen muziek en beeld, waarbij de muziek ondersteund wordt met passende videoprojecties. Het concert wordt sinds het eerste moment uitgevoerd in de Sint- Petrus Canisiuskerk in eigen dorp en kan ieder jaar rekenen op een vrijwel uitverkochte zaal met een 450-tal toeschouwers. 

Aankomende editie zal worden uitgevoerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018 en zal een uniek en vernieuwend karakter omvatten. Wellicht bent u bekend met festivals waarbij gebouwen op unieke wijze worden uitgelicht en dienst doen als projectiescherm. In de kerk zullen de projecties niet enkel op een projectiescherm geprojecteerd worden zoals voorgaande jaren. Het karakteristieke plafond van de kerk zal namelijk mede gebruikt worden voor video projecties. Hierbij waant te toeschouwer zich in een compleet andere wereld en zijn er legio mogelijkheden om verrassende effecten toe te voegen. 

Echter, dit unieke project kan niet gedragen worden zonder steun van sponsoren. 

Daarom willen wij u vragen ons te sponseren. 

Middels een viertal sponsorpakketen kunt u als partner dit vernieuwende, innoverende, verbindende en jaarlijks uitverkochte concert ondersteunen en beleven. Op de achter kant van deze flyer kunt u lezen wat deze sponsorpakken inhouden. 

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, neemt u dan contact met ons op. 

In hoop op uw positieve reactie verblijven wij, 

Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth